Lektioner

Turridning Malung Sälen kommun, dalarna

Ridlektioner

Vi erbjuder ridlektioner för alla åldrar och kunskapsnivåer. Här kan du välja att rida på banan, uteritt eller en kombination av båda. Ridlektioner erbjuds måndagar – lördagar. Vårterminen sträcker sig från januari till juni och höstterminen från augusti till november. För de med egna hästar kommer att erbjudas en sommartermin från juni till augusti. Lektioner finns för alla nivåer och åldrar. Grupperna är indelade utifrån kunskap och ålder. Du kan läsa mer om våra hästar under fliken ”Hästar

Information om lektioner

All ridning sker utomhus på bana eller i form av uteritter. Vid kallare än -15 grader avgör vi tillsammans om vi rider eller ej. Vid kallare än -20 rider vi inte. Blir du sjuk eller får förhinder, meddela i god tid före lektionen till Marit på 070-2040356 eller via messenger, så får du rida igen den missade tiden i annan grupp i mån av plats. Det är 4 veckors uppsägningstid på ridplatsen och du behåller din plats från termin till termin om du inte meddelar annat. Ridningen anpassas efter rådande väder och underlag. 

Hästarna är trygga, stabila och de bästa kollegor man kan ha, men de är levande varelser och ska behandlas med kärlek, respekt, kunskap och förstånd. Det finns en uppvärmd sadelkammare där man kan ta kaffe, the eller oboy samt köpa fika eller godis. Ni får gärna göra rent hästens utrustning efter ridpasset. Har ni några funderingar så var inte rädd för att fråga.

All ridning och hantering av hästarna sker på egen risk. Vid all ridning krävs hjälm, och finns att låna. Säkerhetsväst rekommenderas men är inget krav, västar finns inte till utlåning. 

Lektionsridning faktureras terminsvis, lämna din mailadress så skickas fakturan. Vill du dela upp betalningen går det bra bara du meddelar. Det går bra att betala terminsavgiften via swish 1232049252 eller bg 5443-8924. Övriga aktiviteter och turridningar går bra att betala via swish eller bg. Har du egen häst behöver du även lösa anläggningskort för 700 kronor per år. Du som rider i en grupp och som även rider på banan behöver vara medlem i västerdala travsällskap. Det kostar 100kr per år och betalas in till swishnummer 1230489864, märk inbetalningen med namn. 

 

Du kan hitta info om roliga extraaktiviteter på vår Facebook.

Varmt välkomna!

 

                                                                                                                    Priser